Sponsors

Anja over Angela en Arjan van Schaijk - Bakker Bart Schijndel

Ik koop al jaren het brood bij Bakker Bart en dan ontstaat er als vanzelf een leuk contact. Arjan en Angela van de Bakker Bart vestiging in Schijndel dragen Angels for Little Angels ook een warm hart toe. Deze mensen staan heel erg open voor samenwerking en zijn bereid mee te denken. Dat deden ze eerder al in een actie bij ons bedrijf en vorig jaar in oktober bij het benefietconcert werden spontaan de slagroomsoesjes voor bij de koffie en thee door hen aangeboden. Bij The Voices of Meierijstad verzorgt Bakker Bart Schijndel de broodjes en het brood voor de sandwiches bij de lunch. Wat ik sterk vind bij Bakker Bart, is dat er een groot assortiment is in ‘gezond’ brood, wat voor mij in mijn werk belangrijk is om te weten en te weten dat het ook écht goed is voor de doelgroep waar ik mee werk. Arjan kan mij altijd heel goed de voedingswaarden en ingrediënten benoemen, wat essentieel kan zijn in een dieet. Daarnaast zijn er in hun winkel altijd hele leuke acties en combiaanbiedingen.

Bakker Bart Schijndel

Bakker Bart Schijndel

bakker

Arjan en Angela van Schaijk

Lekkere morgen! Elke dag opnieuw

 

Anja over Claudia en Marijn van Cafetaria 't Stamhuijs

Marijn Tilburgs en Claudia Steenbakkers, de eigenaren van cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel, dragen Angels for Little Angels een warm hart toe en staan open voor samenwerking. Marijn zei letterlijk: “Anja, we moeten er met zijn allen een succesvol evenement van zien te maken”. Het is leuk om te horen dat er met je wordt meegedacht en spontane ideeën worden gedeeld. Ik ken Marijn en Claudia persoonlijk en vorig jaar bij het benefietconcert zegden ze spontaan sponsoring toe van een bittergarnituur. Op de veiling die aansluitend aan het benefietconcert werd gegeven, boden ze onverwachts verschillende heerlijke schotels aan, waar belangstellenden op konden bieden. Op die manier haalden we extra geld op voor Little Angels. Voor The Voices of Meierijstad gaat ’t Stamhuijs de lunch en het dinerbuffet verzorgen. Marijn en Claudia hebben een heerlijke lunch en dinerbuffet samengesteld waar voor iedere smaak en fijnproever iets lekkers is te vinden. In cafetaria ’t Stamhuijs worden aan elke bezoeker flyers meegegeven om The Voices of Meierijstad onder de aandacht te brengen van het Schijndels publiek.

Marijn en Claudia verzorgen samen met hun team van medewerkers, dagelijks vers gemaakte Stamhuijs maaltijden en snacks met verse ingrediënten.

Mijn favoriet bij ’t Stamhuijs? De overheerlijke ras frietjes, kipsaté en Stamhuijs salade.

Cafetaria/Eeterij 't Stamhuijs

Cafetaria/Eeterij 't Stamhuijs

cateraar

Marijn Tilburgs en Claudia Steenbakkers

’t Stamhuijs, méér dan een ‘gewone’ cafetaria.

Proef de Brabantse gezelligheid.

Als Stamgast krijg ik korting!

www.stamhuijs.nl

Anja over Dennis

Dennis, leerde ik kennen als cliënt in de sportschool die ik toen runde. Een heerlijke enthousiaste en vrolijke cliënt, die zo ook bekend staat in zijn winkel Slagerij Dennis van de Ven. Dennis is een vakman en daarnaast een Bourgondiër die graag nieuwe lekkere dingen ontwikkelt om zijn klanten uit Schijndel, maar ook van ver daarbuiten, steeds iets nieuws te laten proeven. Dennis heeft al ontelbaar veel prijzen gewonnen door aan wedstrijden mee te doen. Hij maakt recepten voor de lekkerste vleeswaren en  …… ?

Dennis van de Ven

Dennis van de Ven

slager Schijndel

www.slagerijdennisvandeven.nl

Dennis van de Ven – Meester Worstmaker

Traditie in smaak * Ambachtelijk vakmanschap * Passie voor kwaliteit