Karin Bloemen special guest bij The Voices of Meierijstad

Meezingen in een gelegenheidskoor van 300 (!) zangers en zangeressen? Met Karin Bloemen als special guest? Grijp nu je kans en schrijf je in voor The Voices of Meierijstad! Door deel te nemen aan dit unieke project van de stichting Angels for Little Angels help je de kinderen van een kinderdagverblijf in Zuid-Afrika, want de volledige opbrengst van deze happening gaat naar dit goede doel. Dus, inwoners uit Meierijstad en omstreken, schrijf je in en doe mee aan The Voices of Meierijstad.

Dit gaan we doen

In De Brink in Eerde treedt zondag 20 januari het 300-koppige koor op tijdens The Voices of Meierijstad. Onder leiding van dirigent Margré van Gestel worden nummers als Afrika, Zwart-wit, Perfect Day en Nights in white satin opgevoerd. Afgewisseld met onder meer optredens van Dries van der Heijden, Leanne Kappen, het koor Engele, Ardy van Erp en als special guest niemand minder dan de Nederlandse topdiva Karin Bloemen.

Doe mee!

Door mee te doen sla je twee vliegen in één klap. Je helpt kansarme kinderen aan een betere toekomst, én bent verzekerd van een grandioze dag (inclusief lunch en diner) en een unieke ervaring. Je hoeft geen geschoolde zanger te zijn. Iedereen die van zingen houdt mag meedoen. Deelname kost € 79,-. Grijp deze kans, en schrijf je in (of lees eerst meer) via www.angelsforlittleangels.nl

Angels for Little Angels

The Voices of Meierijstad wordt georganiseerd door Stichting Angels for Little Angels. De stichting helpt kinderdagverblijf Little Angels in Houtbay, Zuid-Afrika. Hoe? Door stapsgewijs de schrijnende situatie van de jonge kinderen in het verblijf te verbeteren. De kinderen komen uit vaak straatarme gezinnen met weinig tot geen toekomstperspectief. Angels for Little Angels, een initiatief van Anja van de Zand uit Schijndel, zet zich in door onderwijs, voorlichting en activiteiten te verbeteren en/of op te zetten. Zo wordt een fundament gelegd voor een betere toekomst voor deze kinderen.

Kom luisteren

Geen tijd of echt niet bij stem? Geen probleem. Door zondagavond 20 januari naar het concert te komen luisteren help je ook. De opbrengst van het entreekaartje gaat namelijk ook geheel naar de het kinderdagverblijf. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Brink.

Meer weten?

Check www.angelsforlittleangels.nl voor meer informatie en om in te schrijven. Wil je eerst een keer komen luisteren? Kom dan 17 december naar de Kapel Zusters van Liefde aan de Pastoor van Erpstraat te Schijndel. De repetitie is van 20.00 -22.00 uur.